Elon Musk a devenit inevitabil cel mai bogat om din lume! Reacţia-i la aflarea veștii este la fel de milioane

Elon Musk a devenit joi, 7 ianuarie 2020, cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de peste 185 de miliarde de dolari (188.5 mai exact)!

Creșterea de joi a prețului acțiunilor Tesla l-a împins pe Musk în fața lui Jeff Bezos, proprietarul Amazon şi cea mai bogată persoană din 2017, a cărui avere a fost estimată la 184 miliarde de dolari.

Creșterea averii lui Musk în ultimul an marchează cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogați oameni din istorie. Musk avea, la începutul anului trecut, o avere estimată la “doar” 27 de miliarde de dolari!

Creșterea acțiunilor Tesla (20% îi aparţin lui Musk) și generosul pachet de venituri au adăugat la averea lui Elon Musk peste 150 de miliarde de dolari. Între timp aflaţi că şi valoarea de piață a Tesla Inc. a crescut!

În prima săptămână a anului 2021, acțiunile Tesla au crescut cu aproape 16%: la închiderea bursei, pe 7 ianuarie, o acțiune valora 816 dolari. Iar în dimineața zilei de 8 ianuarie prețul a ajuns deja la 850 de dolari. Astfel, capitalizarea de piață a companiei a depășit 770 de miliarde de dolari şi în clasamentul de capitalizare Tesla a urcat pe locul cinci, în fața Facebook și Tencent.

Interesant este că în top 10 al acestui rating Tesla a intrat doar în al patrulea trimestru al anului 2020, iar în urmă cu doar un an capitalizarea companiei nu depăşea 86 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că într-un timp foarte scurt a crescut de nouă ori.

Răspunzând la un tweet potrivit căruia este cel mai bogat om din lume, Musk a scris: “Ce ciudat. Ok, înapoi la muncă”.

Totodată, managerul a spus că o parte din averea câștigată o va investi în diferite proiecte pentru că pur şi simplu nu are timp să o cheltuie pe plăcerile acestei lumi.

Vezi şi:

Vezi şi:

https://autoblog.md/un-nou-record-de-vanzari-pentru-tesla-posibil-si-a-indeplinit-planul-si-asta-in-ciuda-pandemiei/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/