fbpx

Ion Sturza, despre violențele din SUA: „La Kremlin curge șampanie”

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, a comentat violențele din Capitoliu, în urma cărora cinci persoane au decedat. Politicianul a spus că această este „o zi tristă, dar nu și la Kremlin, acolo curge șampanie”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Marea rușine a Americii – Trump. A fost deconectat de la Facebook și Twitter. Dar nu și de la butonul nuclear – capacitate de a compromite America și lumea liberă. Mulți astăzi pot să zică: „V-am spus!”. Dar trebuie să recunoaștem, aceasta este plata pentru a fi liberi. Fără trampism și idioți în fruntea comunităților noastre. America va reveni la normalitate.

Are ADN-ul sănătos, dar…America nu va mai fi ceea ce a fost cândva. Din acest moment, Partidul Republican nu mai este partidul lui Abraham Lincoln. E partidul ignoranței, populismului, exclusivității rasiale, izolaționismului și dezmățului banului nemuncit. Și Europa va fi alta – pe cont propriu și redută a democrației și libertății individuale.

Consolidată și unită ca niciodată. În acest sens, pe noi geografia ne ajută. Suntem sub umbrela Europei. O zi tristă. Nu și la Kremlin, acolo curge șampanie. Prematur. P.S. E poziția mea. Asumată. Bazată pe experiența și valorile mele personale. Diferită de a 70 milioane de americani care l-au votat pe Trump. Cu tot respectul”, a comentat Sturza.

Facebook a decis să nu îi mai permită accesul lui Donald Trump pe platformă și pe Instagram până cel puţin după învestirea noului preşedinte, programată pentru 21 ianuarie, a anunţat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button