Horoscop: Gemenii au îndoieli privind o situaţie, iar Scorpionii sunt nostalgici şi simt lipsa unor oameni

Horoscop 7 ianuarie 2021. Astăzi suntem destul de irascibili, iar tendinţa spre conflict este prezentă. Luna în opoziţie cu Marte, ne pune obstacole în comunicare, aşa că... trebuie să ne măsurăm cuvintele, scrie observatornews.ro.

Foto: GETTY

BERBECII fie au de luat decizii privind cariera, fie vor avea parte de o schimbare care nu ţine de ei. Tranziţiile nu sunt uşoare, însă, perseverenţa este aliatul vostru.

Pe TAURI vocea interioară îi ghidează în direcţia bună, dar trebuie să înveţe să o asculte. Mai ales dacă aveţi de făcut alegeri privind jobul, o relocare şi achiziţia unei case sau a unei maşini.

GEMENII au îndoieli privind o situaţie, iar analiza ei în detaliu nu ajută la nimic. Schimbaţi-vă puţin perspectiva, pentru voi şi cei din jur.

Nativii RAC au multe planuri, la pachet cu o viziune foarte clară. Acţionaţi şi faceţi schimbări radicale, dacă vreţi să le şi materializaţi.

Dacă pe LEI îi deranjează ceva, cel mai bine ar fi să o spună. Confruntările directe vă vor aduce mai multe rezultate.

Trecutul le bate la uşă FECIOARELOR, aşa că trebuie să se pregătească o întâlnire surpriză cu o fostă iubire sau partener de afaceri. Fiţi pregătiţi!

Şi pe BALANŢELE le poate căuta cineva din trecut, însă, în cazul vostru uşile pe care le-aţi închis ar trebui să rămână aşa. Pentru că altfel veţi fi rănite.

SCORPIONII sunt nostalgici şi simt lipsa unor oameni. Nu vă consumaţi energia cu lucruri pe care nu le puteţi readuce în viaţa voastră, ci concentraţi-vă pe prezent.

Dacă pe SĂGETĂTORI îi tentează să spioneze un fost partener de viaţă, fie în online, fie în realitate, ar trebui să scape de această nevoie cât mai repede.

CAPRICORNII trebuie să facă diferenţa între a presupune şi a şti cu siguranţă. Azi este posibil să fiţi duşi în eroare de intuiţia voastră, aşa că mai aveţi puţină răbdare înainte de a decide ceva.

Astăzi VĂRSĂTORII se îndrăgostesc sau dacă se află deja într-o relaţie, iubirea e la cote înalte. Mai mult de atât, sunteţi foarte creativi, iar asta vă ajută în special la job.

Iar PEŞTII se poate ca azi să fie mult prea duri cu o persoană apropiată şi să vadă o situaţie altfel decât este de fapt. Nu luaţi decizii radicale, până nu sunteţi siguri.


Pub