(doc) Platon a depus o plângere la Procuratura din Ucraina: Ce denunță omul de afaceri

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, a depus o plângere la Procuratura din Ucraina prin care solicită să fie pornită o anchetă penală după ce au fost operate mai multe modificări, fără permisiunea acestuia, în Registrul de Stat al persoanelor juridice din Ucraina.

Foto: UNIMEDIA

„Rog să fie inițiată o anchetă penală și să fie tras la răspundere penală cel care, pe 5 ianuarie 2021, ora 16:07, fără permisiunea mea a operat modificări în Registrul persoanelor juridice din Ucraina, și anume au adăugat prin notarul Colesnic O.O, informație suplimentară în coloana „informație despre beneficiarul ” a companiei Jet Business Limited TOV, în care au fost introduse, fețe necunoscute mie - cetățeanul Republicii Moldoca, Curdova Svetlana”, scrie în cerere.

UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA
UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA
UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA
UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA
UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, citat pentru săptămâna viitoare la Procuratura Generală pe mai multe capete de acuzare, a lansat ieri mai multe acuzații la adresa șefului instituției de urmărire penală, cu implicarea soției acestuia. Potrivit acestuia, soția lui Alexandr Stoianoglo ar fi beneficiara unor companii din Ucraina, în spatele cărora se află Veaceslav Platon. Curios lucru este că modificările în registrul țării vecine au fost operate ieri, iar Viorel Morari le-a prezentat astăzi la conferința de presă.

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a respins ferm și categoric acuzațiile grave, lansate atât asupra sa, cât și la adresa membrilor familiei sale, prin care se încearcă acreditarea ideii că ar avea vreo tangență cu anumite companii delicte, afiliate unui figurant pe anumite dosare.

Și omul de afaceri, Veaceslav Platon declară că ceea ce a prezentat Morari astăzi nu sunt decât falsuri, făcute peste noapte de unele persoane, cu scopul de a discredita persoana Procurorului General.


Pub