image
Sursa foto: Twitter/Frank Schaeffer

Scene incredibile în SUA: Suporteri pro-Trump au spart biroul președintei Camerei Reprezentanților și au umblat în acte

Susținătorii lui Donald Trump au intrat în birourile reprezentanților Congresului SUA, unde au umblat în actele oficiale ale acestora. Aceștia au lăsat și un mesaj scris pe birou președintei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi. „Nu vom da înapoi”, i-au scris protestatarii care au intrat cu forța în clădirea Capitolului.

Imaginile surprinse în interiorului clădirii Capitolului arată cum susținători ai președintelui în funcție, Donald Trump, au intrat în birourile reprezentanților Congresului și cum umblă în actele oficiale ale acestora.

SuaSua

Unul dintre birourile în care aceștia au intrat este chiar cel al președintei Camerei Reprezentanților, democrata Nancy Pelosi, scrie Digi24.

Clădirea Capitolului a fost oficial închisă, iar Capitala SUA a intrat în lockdown în următoarele ore.

SUASUA

Cel puţin 13 persoane au fost arestate în timpul incidentelor de miercuri de la Capitoliu provocate de susţinătorii lui Donald Trump, a anunţat Poliţia Metropolitană.

Şeful poliţiei, Robert Contee, a declarat: „Puţin peste 13 arestări au fost făcute. Trebuie să adaug ceva foarte important aici: niciunul dintre oamenii care au fost arestaţi nu este rezident al Washington DC. Toţi sunt din afara zonei”.

Câţiva poliţişti au fost răniţi şi primesc tratament, a mai precizat Contee. În plus, a spus el, autorităţile au confiscat mai multe arme în timpul incidentelor din afara Capitoliului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: