image
Sursa foto: Getty Images

Pele, reacție oficială, după ce a fost acuzat că și-a trecut intenționat mai multe goluri decât Ronaldo

Legendarul brazilian Pele a avut o reacție oficială pe rețelele de socializare, după ce presa l-a acuzat că nu poate trece peste faptul că portughezul Cristiano Ronaldo l-a devansat și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Ronaldo a ajuns la 758 de reușite după meciul cu Udinese (4-1) și i-a luat fața lui Pele, care a punctat de 757 ori în duelurile oficiale. La scurt timp, presa internațională a scris că brazilianul de 80 de ani și-a modificat descrierea paginii de Instagram, scriind "Cel mai bun marcator din toate timpurile (1283 de goluri)", cel mai probabil luând în calcul și partidele cu caracter amical.

Pele a reacționat, spunând că textul respectiv nu a fost schimbat, ci că ar fi existat acolo încă de la apariția contului său.

"Am fost acuzat de presă că mi-am schimbat descrierea paginii de Instagram pentru a eclipsa aceste mari vedete care îmi doboară recordurile. Acel text este acolo de când m-am alăturat platformei respective. Asta nu trebuie să umbrească în vreun fel realizările incredibile", a scris Pele, pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: