image
Sursa foto: Getty Images

Cel mai mare vis al lui AC Milan. Transferul care ar transforma echipa lui Pioli într-o adevărată forță

AC Milan a fost învinsă aseară de Juventus (1-3), într-un meci din etapa a 16-a din Serie A, dar oficialii "Diavolilor" au un plan măreț de transferuri. La Repubblica scrie azi că ținta liderului din Serie A e norvegianul Erling Haaland (20 de ani), atacantul celor de la Borussia Dortmund.

Citat de Goal.com, cotidianul mai sus menționat scrie principalul argument al lui Milan îl constituie relația excelentă pe care Paolo Maldini, directorul sportiv al echipei, o are cu Mino Raiola, agentul fotbalistului nordic. Impresarul italian reprezintă interesele unor jucători de top de la Milan, precum Zlatan Ibrahimovic, Donnaruma și Romagnoli, iar o posibilă trecere în Serie A a norvegianului e plauzibilă, pretinde La Repubblica.

Un al doilea argument avansat de jurnaliștii italieni îl constituie prietenia lui Haaland cu coechiperul său din națională, Jens Peter Hauge (21 de ani), extrema stângă de la AC Milan.

Erling Haaland are 17 goluri în 14 meciuri în acest sezon, în toate competiţiile. În Champions League are deja 6 reuşite în 4 partide şi este cel mai tânăr jucător care a ajuns la cota 16 în cea mai importantă competiţie internaţională intercluburi. A avut nevoie de doar 12 partide, spre deosebire de Van Nistelrooy, care deţinea recordul, şi care înscrisese 16 goluri în primele 19 meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: