Fără sezoane noi în 2021? Iată seriale clasice la care te poți uita în schimb

Deși suntem într-un an nou, pandemia încă nu s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că nu avem poftă de un film sau serial bun. Însă, virusul nu doar că a avut puterea să infecteze zeci de milioane de oameni, dar a oprit și filmările pentru o serie de producții pe care le așteptam cu nerăbdare. 

Filmările pentru sezonul II al serialului The Witcher au fost oprite din cauza răspândirii virusului. Mission: Impossible 7 și-a retras echipa de filmare din Veneția, când Italia a devenit epicentrul focarului european de coronavirus. No Time to Die, noul film cu James Bond, și-a mutat premiera din aprilie 2020, pentru 2 aprilie 2021. Tot abia în aprilie oamenii sunt așteptați în cinematografe pentru a viziona Fast & Furious 9 – doar dacă nu va urma un nou val de infectare. A Quiet Place Part II care trebuia să apară încă la mijlocul anului trecut, va fi prezentat în această primăvară. Disney și Marvel au anunțat că au suspendat filmările la o serie de producții din cauza pandemiei. 

Dar există și partea plină a paharului: pentru că multe seriale curente și-au oprit filmările, există foarte multe seriale vechi, bune, devenite clasice pe care poate le-ai văzut sau poate ți-au scăpat. Noi am făcut o listă pentru tine și te invităm să le dai o șansă.

Vezi și: Cele mai bune seriale rusești din ultimii ani

Friends (1994-2004)

Ce poate fi mai plăcut decât să te infiltrezi în viața personală și profesională a celor șase prieteni din Manhattan?

Seinfeld (1989-1998) 

Premisa acestui sitcom este nevroticul Jerry și prietenii lui din New York care trec prin viața de zi cu zi, povestind despre diverse situații ciudate, la care ne putem raporta și noi. Criticii spun că acesta este predecesorul serialului Friends.

 Gilmore Girls (2000 – 2007)

Este un serial care reflectă relația dintre mamă și fiica adolescentă. Fiecare episod explorează probleme de familie, romantism, educație, prietenie, dezamăgire și ambiție, precum și diferențele de clase sociale și vârste. 

The Golden Girls (1985-1992) 

Patru femei în vârstă locuiesc împreună într-o casă din Miami Beach, Florida. Acestea își amintesc de tinerețe, se distrează și sunt fericite în pofida greutăților cu care se confruntă. 

The Office (2005 – 2013)  

Un oficiu unde se adună zilnic un grup de lucrători tipici. Fiecare zi de muncă constă în ciocniri ale ego-ului, comportament inadecvat și plictiseală.

Parks&Recreations (2009 – 2020) 

Serialul îți prezintă cu umor antipatii absurde ale oficialilor publici ai unui oraș din Indiana în timp ce lucrează la diferite proiecte pentru îmbunătățirea orașului pe care-l conduc.

Scrubs (2001 – 2010) 

Spital, pacienți, situații și prietenii – toate acestea vei găsi în episoadele acestui serial plin de umor și curiozități. 

Veep (2012 – 2019) 

Fostul senator Selina Meyer constată că a fi vicepreședinte al Statelor Unite nu este așa cum credea ea sau cum o atenționau prietenii. 

 

Care e serialul tău preferat?

Sunt jurnalistă din 2015. Dacă la început m-am delectat cu presa tipărită, din 2018 am pășit în lumea presei online. În toată această perioadă am descoperit oameni, locuri și istorii. Toate acestea mi-au arătat că viața e o paletă de culori pe care-mi place să o descriu prin cuvinte și condimentez cu fotografii.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.