Explicație despre atacurile asupra lui Stoianoglo: “Cineva tare vrea funcția lui”

by D M
Distribuiti mai departe...

Juristul Stanislav Pavlovschi explică atacurile mediatice din ultima vreme asupra procurorului general, Alexandr Stoianoglo, acuzat că nu întreprinde acțiuni în investigarea furtului miliardului sau în dosarul “Laundromat”. 
“Toate cauzele referitoare la furtul miliardului sau la spalare a banilor se afla in procrdura fie a PCCOCS, fie in procedura Procuraturii Anti-coruptie, care au conducătorii sai. Insa, despre ei nimeni nu vorbeste. Toti vorbesc despre Stoianoglo. De ce? Este simplu: cineva taaaare vrea functia lui. Iata, si au organizat aceste atacuri mediatice murdare impotriva lui. Iar adevarul? Adevarul nu intereseaza pe nimeni!”, scrie Stanislav Pavlovschi într-o postare pe Facebook. 
Într-o conferință de presă, susținută în 5 Ianuarie, Stoianoglo a declarat că atacurile asupra Procuraturii Generale s-au întețit, “depășind abuziv orice limită admisibilă, mai ales acum, când am avansat substanțial în anchete, când investigarea dosarului privind frauda bancară realizează progrese zi de zi.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...