(video) Primul meu vlog de călătorie. Alex Gurdila, alături de fiul său, călătorește prin SUA și vă arată locuri surprinzător de frumoase

stellancollage

Alex Gurdila este un jurnalist din Moldova, fost prezentator la Jurnal TV, care, din 2014, locuiește în Statele Unite ale Americii. Recent, acesta a lansat un nou proiect media în care cu fiul său Stellan au pornit într-o aventură prin locuri necunoscute, dar foarte frumoase. Proiectul se numește: „Primul meu vlog de călătorie”, pe care fiul său îl va urmări când va crește mai mare.

„Anul trecut pentru mulți a fost cu încercări pentru sănătatea mintală, pentru unii chiar de încercări de sănătate fizică foarte dure. Carantina în care ne-am pomenit cu toții a creat situații nemaiîntâlnite. În încercarea de a confrunta ceea ce se întâmplă, mintea mea a intrat într-un regim de overdrive și a început să gândească proiecte, idei, conturi de Instagram și YouTube.

Am avut ba un cont de lifestyle, ba unul de parenting, dar nu știu cum se pare că nu îmi reușea să creez/mențin un interes în ce făceam. Probabil vine din cauza că, pe timpuri, când eram în media, de promovare se ocupa altcineva, eu fiind implicat doar în producerea materialului.

În 2020, am început sa învăț realitatea dură. Așa că am hotărât că dacă tot nu mă duce capul să mă promovez sau să stârnesc interes suficient, iar algoritmii Instagram și Facebook mă ignoră complet pentru că am dispărut de pe social media timp de trei ani, am început să filmez călătoriile noastre în engleză.

Împreună cu Stellan mergem cel puțin o dată pe lună într-o călătorie prin Midwest ca să ne demonstrăm nouă înșine că aici nu creste doar popușoi și se fac metale, dar sunt și locuri impresionante de văzut și de vizitat.

Cam despre asta vor fi aceste videoclipuri de familie.

Nu e țintuit pe vreo audiență anume, e pur și simplu o expresie a stărilor pe care le avem în călătorii. Un fel de family videos încărcate pe platforme publice”, spune Alex Gurdila pentru echipa #diez.

Mai jos vedeți primul episod al acestui vlog de familie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente