image
Sursa foto: Guliver/Gettyimages

Joe Biden, mesaj de ultimă oră: Acestea nu sunt proteste! Îi cer lui Trump să apere Constituţia! Democraţia este sub asediu

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a solicitat manifestanţilor să se retragă şi să lase democraţia să lucreze. Mai mult, Biden i-a cerut lui Donald Trump să apere Constituţia, care în acest moment este sub asediu subliniind că tot ce are mai sfânt acum America trebuie protejat.

Joe Biden a ieşit public şi s-a adresat poporului la televiziunea naţională. El a cerut şi preşedintelui încă în funcţie Donald Trump să facă la fel, să iasă la televiziunea natională şi să oprească violenţele care se comit în numele său.

„Îmi pare rău. Am întărziat să vin să vă vorbesc. Voiam să vă vorbesc despre economie dar cu toţii vedeţi ce văd şi eu. În acest moment democraţia nostră este atacată fără precedent. Nu este nimic din ceea ce am văzut în vremurile moderne.

Este un atac la simbolul libertăţii, capitoliul însuşi. Este sufletul reprezentaţiilor poporului şi trebuie ca acesta să fie protejat acum. Ofiţerii lucrează pentru inima republicii noastre, luptă pentru statul de drept aşa cum nu am mai văzut. Este un atac la tot ceea ce are mai sfânt America: protejarea interesului poporului", a mai spus Joe Biden.

Joe Biden: „Nu este un protest este dezordine, este haos, este nesupunere şi trebuie să înceteze acum"

„Vreau să fie foarte clar. Scenele de haos de la Capitoliu nu reflectă adevărata America. Nu reprezintă ceea ce suntem noi. Sunt un număr mic de extremişti care fac acest lucru, nu este un protest este dezordine, este haoes, este nesupunere şi trebuie să înceteze acum.Cer acestei mulţimi să se retragă şi să lase democraţia să lucreze", a mai spus preşedintele ales al SUA, Joe Biden.

Noutăţile partenerilor

comentarii: