image
Sursa foto: CNN

O femeie a fost împuşcată în clădirea Capitoliului, unde suporterii lui Trump au năvălit şi au declanşat haosul

O femeie a fost împuşcată în interiorul clădirii Capitoliului, după ce susţinătorii lui Donald Trump au intrat cu forţa in clădire, transmite The Washington Post.

O ambulanţă a ajuns în jurul orei locale 15:00 la clădirea Capitoliului, iar unul dintre paramedici s-a auzit spunând că este vorba despre o „femeie albă, împuşcată în umăr”.

Ulterior, paramedicii au ieşit cu femeia împuşcată, care avea faţa şi corpul acoperit cu sânge. Protestatarii pro-Trump s-au apropiat de ea şi au țipând: „Asasinii!”.

Ofițerii de poliție au reuşit să-i disperseze ca paramedicii să poată pleca. Potrivit CNN, femeia se află într-o stare critică după ce a fost împușcată în piept în perimetrul Capitolului. De asemenea, mai mulți ofițeri au fost răniți, iar cel puțin unul a fost transportat la spital, au declarat pentru CNN mai multe surse.

Libertatea transmite în direct evenimentele din Washington. Procesul de validare a victoriei lui Joe Biden la președinție, început miercuri de Congresul SUA, a fost suspendat după ce suporterii lui Donald Trump au lluat cu asalt clădirea Capitoliului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: