image
Sursa foto: Facebook/ CBS News

Masaj cu șerpi pentru relaxare și calmarea durerilor la un SPA din Cairo: Cât costă ședința

Un centru spa din Cairo, Egipt, le oferă clienților săi masaje cu șerpi, pentru relaxare și calmarea durerilor musculare și articulare.

Evident, această „terapie” este destinată doar celor tari de inimă, având în vedere faptul că în timpul sesiunii de 30 de minute șerpii sunt plimbați pe spatele și chiar pe fața clientului.

Proprietarul spa-ului, Safwat Sedki, spune că pentru acest tip de terapie folosește pitoni sau alți șerpi neveninoși. El a declarat pentru Reuters, citată de presa locală, că masajul cu șerpi ajută la „reducerea durerilor musculare și articulare” și la îmbunătățirea circulației sângelui. „Utilizarea șerpilor în masaj are două ținte: fizic și emoțional. Fizic, îmbunătățește circulația sângelui. Emoțional, pentru că se eliberează endorfine care îi ajută pe oameni să-și recâștige încrederea”.

Sedki a spus că nu a fost ușor să-și convingă clienții să apeleze la acest tip de masaj. „Mulți oameni s-au temut, dar, după ce le-am explicat beneficiile, ideea a fost acceptată de mulți clienți, în special de cei care au o fobie sau se tem de șerpi”, a mai spus proprietarul spa-ului.

Sedki a oferit gratuit primele ședințe de masaj cu șerpi, dar acum acestea sunt taxate cu 100 de lire egiptene, adică aproximativ 30 de lei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: