image
Sursa foto: Getty Images

50 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Sergio Ramos! Florentino Perez pune presiune pe căpitanul său

Real Madrid este dispusă să-i achite clauza de reziliere lui Pau Torres, fundaşul central al naţionalei Spaniei şi de la Villarreal.

Căpitanul şi legenda madrilenilor, Sergio Ramos, mai are doar şase luni de contract cu Real Madrid. Discuţiile dintre fratele şi agentul său, Rene Ramos, şi Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez, au continuat şi în această săptămână, dar momentan, Real Madrid şi Sergio Ramos nu au bătut palma pentru un nou acord.

Ramos vrea doi ani de contract, în timp ce Real Madrid, chiar dacă este de acord cu salariul solicitat de căpitanul său, îi oferă încă un an de contract.

Între timp, presa iberică scrie că Los Blancos sunt interesaţi să-l transfere pe Pau Torres, fundaşul central de la Villarreal şi din naţionala Spaniei. Florentino Perez şi Zinedine Zidane îl consideră pe Torres înlocuitorul perfect pentru Sergio Ramos în angrenajul merengue. Real Madrid vrea să-i achite în vară clauza de 50 de milioane de euro. Marele avantaj? Torres ar urma să încaseze un salariu stagional de 4 ori mai mic decât cel solicitat de Ramos, legendarul căpitan al ”albilor”.

Pau Torres are doar 23 de ani şi s-a născut în Vila-real. Are 1.91 m şi este cotat la 50 de milioane de euro. Pentru serviciile sale Villarreal nu a plătit niciun ban, întrucât Torres este crescut în Academia clubului, una dintre cele mai bune din Spania.

Fundaş central de picior stâng, Pau Torres impresionează prin statură, joc aerian, plasament şi inteligenţă în joc. Este rapid şi foarte bun în duelurile unu vs unu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: