image
Sursa foto: captură video

Copii internați la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii au primit daruri de la Moș Crăciun // VIDEO

De sărbători se întâmplă minuni! Aseară, la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii nr.1 din capitală, și-a făcut apariția săniuța zburătoare cu Moș Crăciun pe la balcoanele saloanelor unde așteptau peste 70 de copii. Moșul le-a împărțit cadouri, dar și povețe pentru noul an.

Pentru că micii pacienți de la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii nr.1 din capitală încă nu l-au văzut pe moșul și nu au primit daruri de la el, în ajun de Crăciun pe stil vechi săniuța zburătoare a ajuns și la ei. Anul acesta Moș Crăciun a avut restricții din cauza pandemiei, așa că nu a coborât prin horn cum spune legenda, ci a venit la balcoanele saloanelor, iar săniuța nu a fost trasă de reni, ci ridicată de o macara.

Igor Hâncu, om de afaceri: „Am aflat că acești copii, din păcate, au rămas fără cadouri, am hotărât să inventăm, să facem o săniuță unică zburătoare care ați văzut cu ochii voștri că a ajuns la fiecare balcon."

Macaragiul Igor Morari spune că pentru prima oară în activitatea sa îl aduce pe Moș Crăciun.

Aliona Rotari, vice-directorul Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr.1: „Noi am avut un eveniment extraordinar, inedit care este pentru prima dată în instituția noastră. Dat fiind faptul că suntem în perioada pandemiei și accesul în instituție este restricționat, am organizat împreună cu domnul Igor Hâncu și cu doamna Victoria Novac acest eveniment, asigurând accesul la micii pacienți, din afara instituției, la balcoanele saloanelor - așa încât să se bucure micii copii spitalizați și perioada de ședere în insttuția noastră să nu fie umbrită de această pandemie și să fie cât de cât plâcută și bucuroasă în perioada sărbătorilor de iarnă."

Noutăţile partenerilor

comentarii: