image
Sursa foto: Getty Images

Adio, Barcelona! Transferul anului 2021: ideea genială menită să-l convingă pe Messi să semneze

Lionel Messi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona şi, deşi a dat asigurări că este fericit pe Camp Nou, nu se grăbeşte să parafeze o nouă înţelegere cu clubul la care a scris istorie.

Mai multe echipe sunt pe urmele starului argentinian de 33 de ani, dar PSG şi Manchester City par favorite să obţină semnătura acestuia. Campioana Franţei are însă un mare atu: Mauricio Pochettino, noul antrenor al parizienilor, a venit cu o variantă foarte tentantă pentru Messi.

Despre ce este vorba? Jurnaliştii de la Todofichajes anunţă că PSG i-a pus pe masă lui Messi un salariu similar cu cel oferit de Manchester City, dar a plusat cu o "retragere de aur" în MLS, la Inter Miami.

Gruparea patronată de David Beckham a atras mai multe staruri pe final de carieră, precum Gonzalo Higuain sau Blaise Matuidi, iar Messi ar fi următoarea lovitură.

Beckham are o relaţie excelentă cu şefii lui PSG şi ar fi garantat o astfel de mutare în momentul în care Messi va decide că nu mai poate juca la nivel înalt.

Starul argentinian a declarat de mai multe ori că MLS este o posibilă destinaţie pentru el şi că visează să joace în SUA pe final de carieră. Iar PSG vrea să profite şi a pus la punct un plan de bătaie, cu o ofertă de nerefuzat pentru Messi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: