Politică

Socialistul Bolea spune că „regretă” folosirea termenului de „autist”: Îşi cere scuze că exprimarea sa „a fost distorsionată”

Deputatul socialist Vasile Bolea a venit cu o reacţie, după criticile aduse la adresa sa, precum că a folosit termenul "autist" în semn de batjocură, în timpul unor schimburi de replici cu adversarii săi politici. Vaseile Bolea îşi cere scuze pentru faptul că exprimarea sa „a fost distorsionată”.

„Stimaţi prieteni. Am şi mereu am avut empatie în raport cu oamenii care se confruntă cu anumite probleme în viaţă, indiferent de originea acestora. Aşa am fost educat în familie, în spirit creştin. Împărtăşesc integral durerea familiilor în care cresc copii care suferă de autism. Cunosc personal astfel de cazuri şi înţeleg deplin prin ce trec, în special, părinţii. În acelaşi timp, regret că o exprimare la adresa unei acţiuni politico-juridice făcută de mine, a fost distorsionată, motiv pentru care adresez scuzele de rigoare familiilor şi persoanelor care s-au simţit ofensate”, scrie deputatul PSRM pe pagina sa de Facebook.

Totuşi, deputatul reiterează că cei care s-au adresat la Curtea Constituţională pentru a întreba dacă se poate autodizolva Parlamentul, adică PAS, încearcă să reinventeze Constituţia ţării şi „să bage pe gât idei neconstituţionale”.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *