(foto) Coincidenţă? La final de mandat a fost scos la vânzare, din nou, un Ferrari care a fost în garajul lui Donald Trump

Deja peste câteva ore se va încerca găsirea unui nou proprietar pentru un Ferrari F430 F1, deținut anterior de însuşi, încă actualul preşedinte al SUA Donald Trump. Pentru automobilul sport produs în 2007 şi cu un parcurs mic se aşteaptă să se câştige mai mult decât dublul sumei pe care a cheltuit-o omul de afaceri iniţial!

Coupeul vopsit în culoarea Rosso Corsa şi cu un interior tapiţat cu piele bej dispune de un motor V8 de 4.3 litri (490 CP), o cutie de viteze F1 în şase rapoarte şi un diferențial controlat electronic.

Maşina mai include scaune reglabile electric, sistem de control a climatizării, un sistem audio stereo cu CD-changer și inserţii din fibră de carbon, printre altele. Kilometrajul supercarului este puțin peste 11.000 de kilometri.

Cumpărătorului i se promite şi predarea unei copii a documentelor despre prima livrare a supercarului. Donald Trump a cumpărat maşina nouă, astfel că documentele arată adresa sa din New York (așa-numitul Trump Tower) și semnătura sa personală.

A fost în posesia sa până în 2011, iar cel care ar cumpăra-o în următoarele ore va fi deja al patrulea proprietar. În martie 2017, acelaşi automobil a fost vândut de asemenea la licitaţie pentru doar 270.000 de dolari. Reieşind din preţul său de achiziţie (aproape 198.000 de dolari), suma cerută mai nou în schimb (estimată între 400 şi 500 de mii de dolari) ar fi destul de umflată.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-garajul-de-milioane-proaspatului-presedinte-american-donald-trump/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/