fbpx

Un deputat român a scris în CV că ştie să folosească telefonul mobil

Dorel-Gheorghe Acatrinei este deputat AUR de Suceava. În CV-ul pe care l-a publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, parlamentarul a evidenţiat că ştie să folosească platforma Zoom, precum şi sistemul de operare android cu care sunt dotate marea majoritate a telefoanelor mobile inteligente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dorel Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), scrie adevarul.ro.

În CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, parlamentarul a arătat că este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, că în perioada 2001-2010 a fost şofer de autocar, respectiv maşini de mare tonaj şi că ulterior şi-a deschis o firmă.

În acelaşi CV, la capitolul „competenţe digitale”, deputatul AUR se laudă că ştie să navigheze pe internet, să folosească aplicaţiile de social media, precum şi platforma Zoom.

Sursa citată menţionează că mai ştie să folosească sistemul de operare Android, cu care sunt dotate cele mai multe telefoane mobile.

„Navigare Internet Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 bună cunoaştere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, acestea sunt toate competenţe digitale menţionate în CV-ul deputatului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button