Film

“The Mandalorian” este cel mai piratat serial TV în 2020

Producția SF "The Mandalorian", difuzat de platforma de streaming Disney+, este noul "rege al internetului", conform analiştilor de la TorrentFreak.

Spin-off-ul desprins din universul francizei "Star Wars" a fost cel mai piratat program TV în anul trecut, informează revista americană „Variety”.

În clasament, realizat în baza descărcărilor de torente la nivel global, "The Mandalorian" ocupase locul al 3-lea anul trecut.

În ultimii 9 ani, serialul "Game of Thrones", produs şi difuzat de HBO, a deţinut monopolul asupra primei poziţii în această ierarhie, iar

iubitorii acestui serial aşteaptă acum cu nerăbdare lansarea unui spin-off desprins din producţia originală, "House of the Dragon". Încheierea "Urzelii tronurilor" a permis producţiei "The Mandalorian" să treacă pe primul loc în topul pe anul 2020.

Chiar dacă este un indicator consistent al tendinţelor din domeniul descărcărilor digitale, clasamentul întocmit de TorrentFreak nu reprezintă totuşi o metodă concludentă de monitorizare a adevăratei dimensiuni a pirateriei online, întrucât numărul descărcărilor de torente nu ţine cont de vizionările realizate pe serviciile ilegale de streaming.

De circa un deceniu, serialele SF, fantasy şi cu supereroi au dominat topurile anuale ale celor mai piratate producţii TV.

În ierarhia de anul trecut, locurile al doilea, al treilea, al patrulea şi al cincilea au revenit, în ordine, serialelor "The Boys", difuzat de Amazon, "Westworld", produs de HBO), "Vikings" – tot pe Amazon şi "Star Trek: Picard" – de pe CBS.

Printre alte seriale bine clasate în topul din 2020 se mai numără "Rick and Morty", "The Walking Dead", "The Outsider", "The Flash" sau "Arrow".

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *