AC Milan vs. Juventus Torino: „Bătrâna Doamnă” ne aduce PROFIT-ul!

Derby-ul etapei a 16-a din Serie A le va opune cap în cap pe două mari rivale AC Milan și Juventus Torino. Acesta este programat miercuri, 6 ianuarie, de la ora 21:45, pe Stadionul Giuseppe Meazza.

Foto: colaj

Milan a rămas pe primul loc în Serie A după victoria în fața echipei lui Artur Ionita Benevento. „Rossonerii” totalizeaza la moment 37 de puncte , la o lungime distanță de concitadina Inter Milan și la sapte de AS Roma. După două remize cu scorul de 2-2, Milan a înregistart trei victorii consecutive.

Stefano Pioli nu se va putea baza pe câteva piese importante în acest derby. Starul suedez Zlatan Ibrahimovic, Bennacer sau Tonali sunt câteva nume importante care vor lipsi.

Juventus a urcat în clasament după ce s-a impus fără emoții pe teren propriu în fața lui Udinese. Cu o dublă în acest meci, vedeta „Bătrânei Doamne” a devenit al doilea cel mai bun marcator din istorie, dupa Pele.

Andrea Pirlo nu pare să aibă probleme de efectiv, cu excepția spaniolului Alvaro Morata, accidentat. Vezi AICI cine are șanse mai mari la câștig în acest derby.


Pub