(video) Tânărul care a vandalizat expoziția foto cu medicii din prima linie de lângă Parcul Catedralei, identificat de polițiști

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani și polițișii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a muicipiul Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au identificat și reținut un bărbat pentru huliganism. Bărbatul s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani, locuitor a capitalei.

Foto: politiacapitalei.md

Polițiștii au stabilit că individul la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie, din intenții huliganice a stropit cu lichid uleios de culoare închisă, panoul publicitar cât și clădirea amplasată pe strada Petru Maior, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost escortat la inspectorat iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina, totodată a mai comunicat că el a stropit panourile de pe strada Pușkin, unde sunt amplasate fotografiile medicilor din prima linie și luptă cu Covid-19.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Amintim că la data de 3 decembrie mai multe fotografii cu medicii din prima linie, amplasate pe panorile pentru ziare din Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului, în adicacentul străzii Pușkin au fost distruse.


Pub