image
Sursa foto: Getty Images

Ce moștenire a lăsat, de fapt, Diego Maradona: investițiile ciudate făcute în zone cu probleme și casa-surpriză din Cuba

Diego Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie, la 60 de ani, dar moștenirea sa încă e disputată, mai ales că adevărata avere a lui ”El Dios” este încă o enigmă.

Avocatul argentinian Mauricio D'Alessandro a făcut o serie de dezvăluiri despre ce a lăsat în urmă ”El Pibe D'Oro”, printre care și o casă în Havana, capitala statului Cuba. Acolo, Maradona ar avea mai multe obiecte prețioase.

Potrivit avocatului, Diego ar fi păstrat în casa din Cuba zeci de fotografii și scrisori de la liderii lumii cu care a avut relații de prietenie. ”Casa are pereții pictați cu mesaje scrise de Maradona. Sunt destule pentru a face un muzeu acolo”, a explicat el.

D'Alessandro a povestit că Maradona scria diverse mesaje, cu spray-uri, pe pereții casei, printre care și ”Fidel, te iubesc!”, cu referire la Fidel Castro, fostul lider cubanez, decedat în noiembrie 2016. De altfel, Castro este cel care i-a făcut casa cadou argentinianului.

”Casa este intactă și disponibilă”, a mai spus avocatul. ”El Pibe” a avut o relație excelentă cu Fidel Castro, cu care a legat o prietenie la începutul anilor 2000. Maradona a vizitat Cuba în numeroase rânduri, Havana fiind locul unde s-a tratat pentru problemele sale cu drogurile.

Moștenirea lăsată de Diego Maradona este dificil de calculat, dar se estimează că aceasta s-ar situa undeva în jurul a 75 de milioane de euro. Cei de la Marca scriu că ”El Dios” a lăsat mai multe proprietăți și buni în diverse locuri ale lumii, din Belarus până în Venezuela.

Astfel, Diego ar avea o avere împărțită în mai multe zone ale planetei, deși în conturi nu s-ar regăsi mai mult de 100.000 de euro.

O problemă mai mare este cine va împărți toată averea lui ”El Pibe”, pentru că legenda argentiniană ar putea avea cel puțin șase copii pe care nu i-a recunoscut în timpul vieții: doi argentinieni și patru cubanezi. Maradona are cinci copii pe care i-a recunoscut: Dalma, Gianinna, Jana, Diego Sinagra și Diego Fernando.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: