Ilian Cașu: După atâtea investiții din bugetul municipal, Țânțăreni trebuia să arate mai frumos decât cel mai amenajat sat al Germaniei

by D M
Distribuiti mai departe...

După atâtea investiții din bugetul municipal, Țânțăreni trebuia să arate mai frumos decât cel mai amenajat sat al Germaniei. O spune fostul consilier municipal și fruntaș al Partidului Nostru, Ilian Cașu. 

Într-o postare pe Facebook, Cașu se întreabă unde merg banii alocați pentru amenajarea localității Țânțăreni în schimbul  depozitării deșeurilor din Capitală pe teritoriul satului.  Cașu vorbește despre milioane de lei, care nu se reflectă pe nicăieri ca investiție majoră.

Cind noi, chisinaienii, “mincam galuste” in seara de revelion, Ion Ceban “negocia la sange” cu Primaria Tantareni depozitarea gunoiului la poligonul din sat pentru 2021. Tot Ceban ne anunta laudaros pe 04.01.2020 ca i-a reusit. Numai nu spune ca cu banii nostri, ai chisinaienilor. In 2021 din bugetul municipal comuna Tantateni va primi 10 milioane lei, iar comuna Geana 4 milioane lei. Asta-i compensatie pentru depozitarea gunoiului. Nimic nou aici. Asta au facut toti primarii Chisinaului in ultimii 20 ani. Numai ca banii alocatii comunei Tantareni s-au evaporat (garantat) ca apa in nisip. Pentru ca dupa atitea investitii de la bugetul municipal, Tantateni trebuia sa arate mai frumos decit cel mai amenajat sat al Germaniei, Berchtesgaden, din Alpii Bavarezi. In realitate, localnicii nu simt rostul acestor bani, iar raspunsul ar trebui sa-l caute organele competente in comportamentul criminal al demnitarilor care ii gestioneaza„, scrie Cașu pe Facebook.

Potrivit unui articol din Ziarul Național, publicat în iulie 2019, pe parcursul ultimilor doi ani, administrația publică locală a alocat 60 de milioane de lei pentru amenajarea localității Țânțăreni din raionul Anenii Noi. Banii au fost oferiți drept compensație pentru transportarea și stocarea deșeurilor menajere din capitală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...