(video) No comment: În Bălţi, un hoţ a folosit un bloc de piatră pentru a sparge la propriu un automobil

Am ajuns să o vedem şi pe asta! Şi nu e de mirare că a avut loc anume la început de 2021 pentru că trebuia să înceapă cumva anul, aşa, prost pentru cineva… Un posesor de Ford Fusion s-a trezit peste noapte cu maşina spartă de un hoţ, dar spartă la propriu!

Dacă anterior am mai fost martorii unor situaţii similare, când hoţi de piese sau de bunuri pătrundeau în maşini prin spargerea geamurilor laterale sau a lacătelor uşilor, atunci în acest caz răufăcătorul a folosit o tactică de-a dreptul bizară. Individul a ridicat cu mâinile un bloc de piatră (un cotileţ) şi ulterior l-a aruncat peste parbrizul sedanului. Piatra grea a spart geamul gros şi a ajuns pe unul dintre scaune.

Conform informaţiilor disponibile, ţinta hoţului a fost un portmoneu lăsat la vedere, pe care proprietarul autoturismului l-a uitat în habitaclu. S-a “pătruns” prin parbriz pentru că geamurile laterale s-au dovedit a fi inițial indestructibile.

S-a întâmplat incidentul într-un cartier din oraşul Bălţi. Poliţia a fost sesizată, însă deocamdată nu s-a dat de urma hoţului.

https://youtu.be/oq-wLzo8GE8
VIDEO: tiktok.com/@romiras911

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/