image
Sursa foto: Getty Images

Cursa pentru Mbappe se dă în trei! De ce s-ar fi supărat pe Real Madrid și cum poate profita Liverpool

Kylian Mbappe (22 de ani), atacantul lui Paris Saint-Germain, ezită să își prelungească înțelegerea cu formația din capitala Franței, iar alte două cluburi uriașe din Europa urmăresc cu atenție situația jucătorului.

Este vorba despre Real Madrid, care, potrivit presei din Spania, îl consideră pe fotbalistul francez principala țintă din vara acestui an, și Liverpool, care ar avea posibilitatea financiară de a-l aduce pe Mbappe sub comanda lui Jurgen Klopp, scrie As.

Deși, la un moment dat, Real Madrid părea principala favorită pentru achiziționarea lui Mbappe, lucrurile s-ar fi schimbat în ultimele zile, când Zinedine Zidane, antrenorul campioanei Spaniei a spus ferm că Benzema este cel mai bun atacant francez din toate timpurile, un lucru care nu i-a picat deloc bine și care ar putea afecta mutarea, notează L'Equipe.

Cu toate acestea, Zidane ar putea avea forța necesară să gestioneze un vestiar din care fac parte ambii atacanți francezi, mai ales că Mbappe și-a exprimat în mai multe rânduri admirația pentru antrenorul lui Real Madrid, susțin francezii.

De partea cealaltă, Liverpool ar fi avantajată de sponsorul tehnic al echipei, același pe care îl are și Mbappe. În plus, fotbalistul nu și-a ascuns nici simpatia față de Premier League și formația de pe Anfield.

A treia opțiune a atacantului este reprezentată de rămânerea pe Parc des Princes. PSG mai are șase luni la dispoziție pentru a-l convinge pe fotbalist să-și prelungească înțelegerea, scadentă în iunie 2022. Presiunea ar fi devenit și mai mare pentru directorul sportiv Leonardo, după ce i-ar fi promis noului antrenor Mauricio Pochettino că Mbappe va rămâne la Paris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: