„Gangsterul” cu pistolul în mână, într-un BMW, a ajuns pe mâna poliției: Era o jucărie

Oamenii legii au identificat tânărul care își demonstra pistolul, în timp ce mergea într-un BMW de culoare roșie pe o stradă din centrul capitalei. Imaginile, surprinse de o cameră de bord, au fost plasate pe o rețea de socializare, iar poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar administrativ.

Foto: FB

„În urma măsurilor întreprinse de către angajații sec. Centru, a fost stabilit proprietarul automobilului BMW cât și pasagerul care avea în mână arma și gesticula cu ea peste geamul unității de transport. Tinerii au fost conduși la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul audierilor a fost stabilită identitatea acestora, ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 și 25 ani, iar arma s-a dovedit a fi o jucărie, care a fost predată benevol de tânăr.

Totodată tânărul care era în calitate de pasager a comunicat că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândit la consecințe.

Astfel tânărul de 21 de ani, este documentat conform art. 354 Cod Contravențional ,,Huliganism nu prea grav”, iar conform legislației el riscă amendă de până la 1 500 lei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cazul a avut loc pe 2 ianuarie curent. Un tânăr, aflându-se pe bancheta din spate a unui automobil, a fost suprins cu o armă scoasă pe geam, în plin trafic.


Pub