Un sat din raionul Sângerei va fi iluminat, la inițiativa deputatului „Pentru Moldova”, Gheorghe Brașovschi

În satul Mândreștii Noi, care face parte din comuna Bilicenii Noi, raionul Sângerei, au început lucrările de instalare a noului sistem de iluminat stradal. Acesta va avea o lungime de 6,5 km și vor fi montate peste 200 de corpuri de iluminat.

Foto: Facebook

Deputatul Gheorghe Brașovschi, care a participat la începerea lucrărilor de instalare a noului sistem de iluminare stradală, a menționat că, prin astfel de proiecte, deputații „Pentru Moldova” urmăresc să contribuie la dezvoltarea economică a localităților din țara noastră, la îmbunătățirea imaginii acestora și oferirea siguranței și confortului localnicilor.

„Anterior, am reușit să asigur iluminarea unei părți a satului. Mă bucur că acum am identificat investițiile necesare ca să extindem proiectul și să aducem lumina pe toate străzile localității”, a spus Gheorghe Brașovschi.

De asemenea, Gheorghe Brașovschi i-a felicitat pe localnici cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Lucrările de instalare a sistemului de iluminat public stradal din satul Mândreștii Noi se vor încheia în curând.

Iluminat / Sursa:Facebook

Implementarea proiectelor bune pentru oamenii din localități este un obiectiv asumat de către deputații Platformei „Pentru Moldova".

Anterior, deputații Platformei parlamentare „Pentru Moldova" au realizat mai multe proiecte sociale pentru a ajuta oamenii din localitățile Moldovei - au fost inaugurate terenuri de joacă pentru copii, iar mai multe instituții de învățământ din țară au fost asigurate cu computere de ultima generație.


Pub