(doc) O nouă ruptură „democrată”. Organizația din Taraclia a părăsit formațiunea: PD a devenit slab și incompetent

Organizația teritorială din raionul Taraclia a Partidului Democrat a părăsit formațiunea. Anunțul a fost făcut astăzi, iar semnatarii declarației sunt nemulțumiți, în special, de liderul PD, Pavel Filip, menționând că „democrația internă este doar declarativă, iar degradarea formațiunii a ajuns la nivelul în care nu mai poate fi explicată membrilor și oamenilor”.

Foto: UNIMEDIA

„Partidul Democrat a fost cândva un partid puternic și important, care a realizat multe programe și proiecte sociale. Scopul nostru a fost mereu dezvoltarea Republicii Moldova. Organizația noastră raională era o organizație unită și așa și rămâne.

Decizia noastră de astăzi se bazează pe dezacordul cu politica promovată de conducerea actuală a PD, în persoana lui Pavel Filip și a cercului său de apropiați. Noi nu mai înțelegem ce se întâmplă și nu avem argumente nici în fața membrilor, nici în fața activiștilor. Democrația internă a degradat într-atât încât nu mai este posibil să fie rezolvate problemele cu care ne confruntăm și cu care se confruntă oamenii. PD s-a transformat într-un partid slab și incompetent”, se arată într-o declarație a organizației Taraclia.

Membrii care au părăsit PD spun că rămân neafiliați, de astăzi, iar declarația este semnată de președintele organizației, adjuncții acesteia, membrii biroului, precum și de primari și aleși locali din raion.

Pavel Filip nu a comentat deocamdată acuzațiile care i se aduc.

Aceasta nu este prima organizație care părăsește PD, iar liderii democrați dau vina pe alți foști colegi, care le-ar corupe membrii.


Pub