02:22:07 24.04.2024
Stiri

Loredana Groza, apariție provocatoare pe plajele din Mexic. Cântăreața și-a impresionat fanii: Cum arată în costum de baie la 50 de ani

Actualitate 04.01.2021 15:59 Vizualizări4544 Autor: Ziarul National
Loredana Groza, apariție provocatoare pe plajele din Mexic. Cântăreața și-a impresionat fanii: Cum arată în costum de baie la 50 de ani


Loredana Groza a început noul an în forță, cu o vacanță în Tulum, Mexic, unde se bucură din plin de razele puternice ale soarelui. Cântăreața este, însă, activă pe rețelele sociale, unde face publice imagini inedite.

Loredana Groza are 50 de ani, însă se menține într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă în acest sens sunt imaginile făcute publice din vacanță, în cadrul cărora își etalează mândră silueta perfectă.

Artista a făcut furori pe plajele din Tulum, unde a îmbrăcat un costum de baie dintr-o singură piesă, dar cu un decolteu generos.

Evident, fanii artistei au reacționat imediat la vederea fotografiei inedite.


„Wow, arăți demențial / Doamne, cât de frumoasă poți fi Loredana! / Chiar și îmbrăcată ști cum să fii sexy! / Trup de zeiță ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Ce face Loredana Groza ca să se mențină în formă

LOREDANA GROZA SUSȚINE CĂ NU A APELAT LA OPERAȚII ESTETICE

Aparițiile cântăreței au stârnit mereu controverse, însă Loredana Groza a declarat că „operațiile estetice pot să mai aștepte.” Ea a dezvăluit, de asemenea, și care sunt trucurile la care apelează ea.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză». Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza într-un interviu pentru revista VIVA!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md