(foto) Explozie într-un bloc din centrul Capitalei. Un bărbat de 36 de ani a fost transportat la spital

2

Într-un apartament dintr-un bloc din centrul Capitalei s-a produs o explozie după ce un bărbat, de 36 de ani, ar fi conectat aragazul. Deflagrația a deteriorat și alte două locuințe, iar bărbatul de 36 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce a primit arsuri pe față, mâini și corp.

În dimineața zilei de 4 ianuarie 2021, angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni în urma unei deflagrații produse într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu numărul 44 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11.08.

La fața locului, au intervenit două echipaje de pompieri. Angajații IGSU au stabilit că la etajul doi a unui bloc de locuit, într-un apartament s-a produs o explozie. În urma deflagrației, un bărbat în vârstă de 36 de ani a primit arsuri pe față, mâini și circa 23 % a suprafeței corpului, fiind preluat la spital de un echipaj medical.

Salvatorii au efectuat lucrări de demontare pentru a verifica dacă nu mai sunt persoane sinistrate. În urma exploziei, nu au fost raportate alte victime. Deflagrația a deteriorat apartamentul unde s-a produs, dar și alte două locuințe.

Potrivit primelor investigații, deflagrația a avut loc după ce bărbatul, în vârstă de 36 de ani, ar fi conectat aragazul. Circumstanțele cazului și prejudiciile urmează a fi stabilite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente