fbpx

foto | A fost scos la vânzare la două zile după accident. Prețul Chevrolet-ului implicat în incidentul de pe strada Ismail

Mașina de model Chevrolet, implicată în accidentul de pe strada Ismail, a fost scoasă la vânzare după două zile de la incident. Anunțul a fost plasat astăzi, 4 ianuarie, iar costul mașinii este de 1000 de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proprietara automobilului a fost contactată de un reporter UNIMEDIA, sub pretextul că ar dori să îl cumpere. Doamna a confirmat că este vorba de mașina implicată sâmbătă, 2 ianuarie, într-un accident rutier la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Ismail.

Proprietara a mai relatat că imediat după accident, automobilul a fost dus cu un evacuator la un service auto. Deocamdată, nu se cunoaște suma prejudiciului cauzat, dar femeia nu este dispusă să o repare și din cauza sperieturii zdravene în urma accidentului, nu crede că va mai urca vreodată la volan.

Fiind întrebată dacă nu cumva ar fi presată de compania de asigurări să vândă automobilul și să achite prejudiciul celuilalt șofer, șoferița a declarat că atât ea, cât și șoferul Mercedesului aveau asigurare și achitarea prejudiciului material va fi din contul companiei de asigurări, notează sursa citată.

Amintim că accidentul rutier s-a produs pe parcursul zilei de 2 ianuarie, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Ismail. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button