‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
26.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTrans Oil, cel mai mare producător de ulei de floarea soarelui din țară, își...

Trans Oil, cel mai mare producător de ulei de floarea soarelui din țară, își mărește capacitatea

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Trans Oil Group (Moldova) intenționează să finalizeze construcția celei de-a treia fabrici de extracție a uleiului la mijlocul anului 2021.

Acest lucru a fost anunțat de directorul departamentului juridic, secretarul corporativ al Grupului Trans Oil, Feodor Rafiev, în cadrul seminarului web „Impactul schimbărilor climatice asupra sectorului agricol”.

„Acum compania are două fabrici cu o capacitate totală de procesare de 1600 de tone pe zi. În 2020, și compania noastră, ca și toți producătorii agricoli din Moldova, a fost afectată de o secetă anormală. Fenomenul meteorologic a afectat în primul rând randamentul Trans Oil Group și, de asemenea, a scăzut volumul de achiziții de produse agricole pentru export”, spune Feodor Rafiev.

Potrivit lui, pentru realizarea tranzacțiilor sunt necesare mai multe resurse, deoarece prețurile cresc din cauza lipsei de bunuri pe piață.

Trans Oil Group este cea mai mare exploatație agricolă din Moldova, care produce produse agricole și este lider în comerțul internațional cu cereale și semințe oleaginoase. Compania cultivă aproximativ 60 de mii de hectare.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›