(update/video) “Am vrut să fac o glumă”. A fost identificat pasagerul care gesticula cu o armă în trafic

(update 04.01.2021) Angajații Inspectoratului de Poliţie Centru au stabilit în baza imaginilor video care au apărut acum câteva ore pe o reţea de socializare proprietarul automobilului BMW, cât și pasagerul care avea în mână o armă și gesticula cu ea peste geamul unității de transport. Tinerii au fost conduși la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul audierilor a fost stabilită identitatea acestora, ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 și 25 ani, iar arma s-a dovedit a fi o jucărie, care a fost predată benevol de bărbatul matur. Acesta le-a mai spus poliţiştilor că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândi la consecințe.

Astfel, tânărul de 21 de ani este documentat conform art. 354 din Codul Contravențional – “Huliganism nu prea grav” – iar conform legislației el riscă amendă de până la 1.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.


(03.01.2021) Cel mai periculos pasager din Chişinău de la începutul lui 2021?! Acesta, dar şi şoferul maşinii, ar merita câte o amendă

Fie că acest obiect din imagini este autentic, fie că nu, atât pasagerul cu apucături de gangster, cât şi conducătorul auto care trebuie să monitorizeze şi să controleze acţiunile ocupanţilor din maşină pentru propria lor securitate şi cea din trafic, ar merita oricum câte o amendă!

Şi asta pentru că nu este normal! Nu e normal ca, mai ales ziua-n-amiaza mare, în văzul mai multor ochi, să te dai mare şi tare într-un asemenea mod, cunoscând la sigur (dacă era conştient de ce face) că ar putea urma careva consecințe. Şi să sperăm că vor urma – mişcări din partea poliţiei.

Situaţia a fost înregistrată în după amiaza zilei de ieri pe strada Ismail. Numerele de înmatriculare ale maşinii se văd şi ar trebui să fie suficiente pentru a se lua careva măsuri.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cu-degetele-mainii-tine-volanul-iar-cu-alta-trage-focuri-de-arma-distractiile-unor-tineri-spre-miez-de-noapte/

Cmentariile sunt închise