Ilan Șor: Pentru unii e mai aprinsă steaua Kremlinului, pentru alții stelele reci de pe steagurile UE și SUA, dar Moldova are propria stea care o încălzește

Liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, a felicitat cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Revelionului și a transmis un mesaj și pentru politicienii care „se închină unor stele străine”, sugerând și îndemnând ca țara noastră să nu mai privească la „stelele geopolitice", ci să-și urmeze propria cale.

Foto: UNIMEDIA

În mesajul său, Șor amintește că, de obicei, în noaptea dintre ani, oamenii privesc spre cer și își pun dorințe.

„Din păcate, în țara noastră mulți au stelele lor preferate. Pentru unii e mai arătoasă steaua Kremlinului, unora le sunt pe plac stelele răzlețe de pe steagul UE, iar altora – hora stelelor de pe steagul american. Stelele străine sunt frumoase, dar reci”, subliniază Ilan Șor.

Liderul formațiunii sugerează, însă, că țara noastră trebuie să-și urmeze propriul său drum.

„Eu cred că Moldova are propria stea strălucitoare. Îmi doresc ca în acest an steaua noastră să ne încălzească, să radieze numai de bucurie, să dea fiecăruia speranța în viitor și să împlinească visurile fiecăruia”, a menționat Șor.

La finalul mesajului de Anul Nou, Ilan Șor afirmă că în 2021 va face tot posibilul „ca cerul să fie curat, iar steaua noastră să lumineze și să ne încălzească”.


Pub