Un nou spațiu util pentru studenții de la UTM! Amfiteatrul universitar din campusul Râșcani urmează să fie renovat

134500914_4022422354457695_6061556616504779248_o

Studenții UTM au parte de surprize chiar de la începutul anului. Administrația universității a anunțat despre renovarea amfiteatrului universitar din campusul Râșcani, UTM Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, în parteneriat cu
Amdaris.

„Dat fiind că sălile de curs sunt foarte importante pentru procesul de studii, iar transformarea, modernizarea și renovarea acestora constituie o prioritate permanentă a administrației #UTM, ideea și preocupările în cauză au dat naștere unui proiect inedit de amenajare a unui amfiteatru universitar cu suportul partenerilor strategici Amdaris.

Renovarea constă în lucrări de înlocuire a ferestrelor, izolarea termică, pavarea spațiului aferent aulei, transformarea integrală a interiorului acesteia, instalarea unor sisteme moderne de sonorizare aulă/amfiteatru, de proiecție și iluminare, acces (wireless corporativ) la rețeaua publică Internet. Precum și o sumedenie de alte lucruri interesante și tehnologizate!

Menționăm că Amdaris este partenerul care ne acordă suport în multe domenii universitare, iar în noiembrie 2019, Universitatea Tehnică a Moldovei și compania „Amdaris” încheiau un Acord de colaborare extins, în cadrul căruia, rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, într-un dialog cu reprezentanții companiei „Amdaris” – co-fondatorul și CEO Andrew ROGERS și administratorul reprezentanței locale Petru Haheu, menționa aportul important al companiei „Amdaris” în formarea tinerilor specialiști în domeniul IT, dar și în dezvoltarea spațiilor educaționale și a instrumentelor didactice din cadrul UTM în spiritul standardelor industriei IT”, se comunică într-o postare a universității.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente