(foto) Iată cum arată în detalii un Koenigsegg Regera, primul care se va vinde la o licitaţie publică

Unul din cele doar 80 de exemplare Koenigsegg Regera, produse în perioada anilor 2016-2020, se va încerca să se vândă printr-o licitaţie peste câteva zile. Acesta este primul hipercar hibrid al mărcii care apare la o licitaţie publică şi are înregistrați pe odometru mai puţin de 330 km parcurşi.

Automobilul în cauză poartă numărul de şasiu 175 şi asta înseamnă că este a 175-a maşină pe care a produs-o Koenigsegg în istoria sa, în 2019.

Livrat nou noi în Chicago, Illinois, modelul este “îmbrăcat” într-un Crystal White peste un interior personalizat. Atât la exterior, cât și la interior se poate găsi din abundenţă fibră de carbon cu o textură expusă la vedere, ceea ce constituie o opţiune. În plus, pachetul grafic exterior “Speedster” a adăugat inserţii contrastante din aur de 24 de carate. Până şi jantele Aircore sunt din fibră de carbon cu o textură specială numită Tresex.

În linii generale vorbind, această maşină care a fost anunţată cu un preţ de start de 2.1 milioane de euro, are echipamente opţionale şi personalizate în valoare de alţi 217.000 de dolari SUA! În iulie 2020 s-a ales cu un tratament complet cu folie de protecţie, aplicată inclusiv pe difuzorul posterior şi parbriz.

Koenigsegg Regera este dotat cu un motor V8 twin-turbo, cu un volum de 5.0 litri şi care dezvoltă 1.100 de cai putere, alături de 1.280 de Nm. Alături de unitatea cu ardere internă au mai fost instalate trei motoare electrice, două instalate pe puntea spate şi unul pe arborele cotit. Astfel, puterea totală este de 1.500 de CP şi 2.000 de Nm. Poate face 0-100 km/h în mai puţin de 3.0 secunde şi rula cu peste 400 de km/h.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-pe-noul-mclaren-speedtail-au-inceput-sa-se-faca-bani-cel-putin-sase-exemplare-sunt-deja-de-vanzare/

GALERIE FOTO:
(sursă: Jessica Lynn Walker ©2020 Courtesy of RM Sotheby’s)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/