Continuă procesul de modernizare a sucursalelor Moldova Agroindbank

Web

Sucursala nr. 5 a Moldova Agroindbank, aflată în sectorul Ciocana din Chișinău, își așteaptă clienții într-un sediu modernizat pentru a oferi cea mai bună experiență bancară.

Oricare ți-ar fi necesitățile sau dorințele, noi te ajutăm să le transformi în realitate în sucursala reamenajată de pe strada Alecu Russo nr. 63/3. Unitatea este destinată atât clienților persoane fizice, cât și juridice.  

Într-un spațiu deschis, cu un design modern, îți punem la dispoziție numeroase produse bancare de calitate, un nou model de deservire și consultanță personalizată: tratăm fiecare client cu respect, grijă si multă atenție. Cu siguranță vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine și afacerea ta. 

Vei fi întâmpinat și îndrumat de către meeter greeter, persoana care te ajută să ai o experienţa plăcută la MAIB și te ghidează în utilizarea serviciilor digitale, a aplicaţiei mobile MAIBank sau a terminalelor de autoservire.

Te așteptăm de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, fără pauze. Pe lângă spaţiile de aşteptare confortabile şi deservirea prietenoasă, ai la dispoziţie o reţea de dispozitive digitale în zona de autoservire 24/7, o zonă wi-fi, dar şi un bancomat multifuncţional în regim de autoservire, pentru o experienţă de banking pe placul tău. Iar pentru maximă comoditate, rapiditate şi o doză necesară de siguranţă, ai o bancă întreagă în buzunarul tău prin intermediul aplicaţiei MAIBank.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente