fbpx

Hollywood pune pe pauză din nou cea mai mare parte a filmărilor după ce infectările au ajuns la un nivel record

Hollywood pune pe pauză din nou cea mai mare parte a filmărilor, cel puțin până la jumătatea lunii ianuarie, a transmis sindicatul actorilor. Cazurile de Covid-19 au ajuns la un nivel record în Los Angeles, care a devenit unul dintre principalele focare ale pandemiei din Statele Unite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Majoritatea producțiilor vor rămâne în pauză până în a doua sau a treia săptămână a lunii ianuarie, dacă nu mai târziu”, se arată într-o declarație transmisă de reprezentanții actorilor, scrie digi24.ro.

Cu câteva zile înainte, oficialii din domeniul sănătății din Los Angeles i-au îndemnat pe producători să „ia în considerare luarea unei pauze de la muncă pentru câteva săptămâni în timpul acestei catastrofale creșteri a cazurilor Covid”.

Los Angeles a ajuns unul dintre principalele focare ale pandemiei de coronavirus din SUA și atinge zilnic noi recorduri de contaminare. Până în prezent, aproximativ 750.000 de cazuri au fost confirmate aici, iar 10.000 de oameni au murit.

Măsurile restrictive puse în aplicare la începutul lunii decembrie în încercarea de a reduce răspândirea virusului au fost extinse pe termen nelimitat în sudul Californiei marți, unde serviciile de urgență sunt copleșite și ambulanțele uneori trebuie să alerge ore întregi pentru a găsi un pat pentru pacientul pe care îl transportă.

În octombrie, nivelul de activitate la Hollywood abia atinsese 50%, iar reizbucnirea contaminării l-a redus și mai mult în ultimele săptămâni.

În afară de câteva zeci de filme independente, foarte puține filme de lung metraj au fost filmate anul acesta în zona Los Angeles, cea mai mare parte a activității fiind concentrată pe reclame și videoclipuri muzicale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button