image
Sursa foto: captură video

Prin noroi până la genunchi: Cum arată un drum din orașul Codru (VIDEO)

În orașul Codru, unii locuitori trec printr-un infern, când ies din curte. Ajung pe un drum stricat, cu noroi până la genunchi. Aici e un șantier - se construiește un duplex, iar mașinile de mare tonaj circulă de dimineață până în seară. Oamenii spun că situația este așa deja de mai bine de două luni și cer intervenția autorităților. Arhitectul orașului ne-a declarat că drumul va fi reparat până joi.

După ce au pus pietriș pe strada pe care locuiesc, din banii proprii, oamenii sunt nevoiți să "înoate prin noroi." Iar mașinile rareori le scor din curți.

Acum, pietrișul pus cu banii locatarilor plutește prin noroiul adunat pe stradă.

Pe șeful șantierului nu l-am găsit la locul de muncă. Unul dintre consilierii orașului Codru ne-a spus că a cerut răspuns de la primar, dar el nu ar fi arătat nici proiectul construcției din zonă.

„Este o problemă cred că pentru toată țara, când noi avem o proprietate publică și de el se folosește cine dorește, iar autoritățile nu impun reguli celor care strică drumul să-l repare”, spune Stelian Manic.

La primărie, echipa Jurnal TV nu a fost lăsată să treacă de pragul ușii. Ni s-a spus că primarul nu este pe loc.

În schimb l-am găsit pe arhitectul orașului Codru. El zice că este normal să fie noroi, dacă pe stradă se face o construcție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: