image
Sursa foto: tass.ru

Salvată în ultima clipă din gunoi, o pisică din Rusia a ajuns direct într-un fotoliu de ministru (FOTO)

Când un muncitor de la o fabrică rusă de sortare a deșeurilor a salvat o pisică de la o moarte iminentă, nu avea nicio idee că aceasta va ajunge să dețină un titlu onorific și să tragă un pui de somn în scaunul unui oficial guvernamental, scrie Reuters.

Camerele de supraveghere ale uzinei din Ulyanovsk, un oraș situat la aproximativ 700 km sud-est de Moscova, l-au arătat luni pe muncitorul Mikhail Tukash luând o pungă albă de plastic de pe bandă rulantă și deschizând-o, pentru a descoperi o pisică în interior.

tass.rutass.ru

„Am simțit ceva moale în pungă”, a declarat Tukash pentru tabloidul Moskovsky Komsomolets. „Am rupt ușor punga și am văzut doi ochi privindu-mă”.

tass.rutass.ru

„Pisica a fost la un pas de moarte”

Salvarea pisicii, difuzată la televizor și pe rețelele de socializare, a făcut din pisoi o celebritate locală, acesta fiind adoptat de Ministerul Mediului al regiunii Ulyanovsk și, neoficial, deținând funcția de ministru adjunct al Mediului.

„Pisica a fost la un pas de moarte. Un pic mai mult și ar fi ajuns în separatorul de gunoi”, a declarat ministerul miercuri, potrivit Mediafax.

tass.rutass.ru

tass.rutass.ru

Concurs pentru alegerea unui nume pentru pisoi

Imagini de la minister au arătat pisica trăgând un pui de somn într-un scaun în biroul ministrului mediului Gulnara Rakhmatulina și explorând noua sa casă.

Ministerul a anunțat un concurs la nivel național pentru a alege un nume pentru pisoi.

tass.rutass.ru

Noutăţile partenerilor

comentarii: