Tineri împușcați, în plină stradă, la Ciocana: Ce spune poliția și care este starea victimelor

Focuri de armă în sectorul Ciocana al capitalei. Doi tineri, cu vârstele de 21 și 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, au ajuns la spital după ce au fost împușcați în regiunea picioarelor. Incidentul s-a produs aseară în jurul orei 19:00, pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana.

Foto: simbol

Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana, se aud împușcături.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Ciocana, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei polițiștii au stabilit că în rezultatul unui conflict în stradă, doi tineri cu vârstele de 21 și 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, au fost împușcați în picioare.

În urma incidentului, aceștia au fost preluați imediat de un echipaj medical și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Victimele sunt înafara oricărui pericol, și la moment au fost deja externați.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal conform art. 287 Cod Penal ,, Huliganism” care prevede o pedeapsa cu privare de libertate pentru un termen de la 3 la 7 ani. Polițiștii întreprind toate acțiunile procesual penale pentru stabilirea celor 2 suspecți și a locului aflării acestora, și stabilirea a tuturor circumstanțelor .


Pub