08:38:26 19.04.2024
Stiri

Prima REACȚIE din tabăra PAS, după realegerea lui Dodon în calitate de lider al socialiștilor: „PSRM ține la mediul înconjurător – reciclează KULIOACE”

Actualitate 30.12.2020 16:32 Vizualizări3497 Autor: Ziarul National
Prima REACȚIE din tabăra PAS, după realegerea lui Dodon în calitate de lider al socialiștilor: „PSRM ține la mediul înconjurător – reciclează KULIOACE”


Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritatea (PAS), Dumitru Alaiba, consideră că Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) va avea de pierdut de pe urma alegerii lui Igor Dodon în funcția de președinte al formațiunii, însă actuala opoziție va avea de câștigat.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon, REALES în calitate de președinte al PSRM. Socialiștii țintesc 52-53 de MANDATE de deputat la eventuale alegeri anticipate

„Se pare că PSRM l-a reciclat pe Igor Dodon făcându-l preşedinte de partid. Cum am zis-o înainte, ar fi păcat ca Dodon să meargă la fund singur, fără să tragă în jos partidul său de hoți, construit pe bani din kulioace. În democrații, un lider care pierde lamentabil alegerile se retrage de la cârma partidului pentru a face loc următorului. Pentru că oamenii şi-au spus cuvântul şi l-au respins. Asta, dacă ai minimul respect față de votul omului. PSRM va merge la fund împreună cu Dodon. L-am bătut o dată, o să-i mai batem măr încă o dată”, a scris Alaiba pe Facebook.

Citește și: Noul-vechi lider al PSRM păstrează INTRIGA: „Dacă nu se votează prim-ministrul de două ori, atunci mergeți la anticipate. Vom VOTA noi sau nu... Cel mai probabil nu, dar să vedem pe cine înaintează. Dacă înaintează…”

De asemenea, deputatul a ținut să precizeze că moldovenii nu au uitat de „kuliocele” care le-ar fi luat Igor Dodon de la Plahotniuc: „PSRM ține la mediul înconjurător. Reciclează kulioace”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md