fbpx

video | Pregătirile pentru Revelion nu pot fi date peste cap de pandemie! Oamenii au luat cu asalt magazinele, iar rândurile „se întind” până afară

În ajunul Revelionului, moldovenii au luat cu asalt magazinele. Cu lista de cumpărături și coșurile pregătite, aceștia sunt nevoiți să aștepte afară pentru a reuși să se procure cele necesare pentru noaptea dintre ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imagini de la parcarea unui supermarket au fost publicat pe internet de către internauți. Autorul secvenței video susține că doar ieșirea de la parcarea i-a luat 30 de minute.

În același timp, mai mulți locuitori ai capitalei au scris că ieri situația a fost similară. Totodată, alții se arată nedumeriți de faptul că lumea se îmbulzește și formează cozi atâta timp cât mai multe magazine fac livrări.

Mulți, însă s-au amuzat de situație și au făcut referire la faptul că la debutul pandemiei se cumpărau produse în exces. „Am impresia că se mănâncă doar de Revelion”, „Ce dau gratis?”, „Sălile vor ridica prețurile după Anul Nou”, „S-a terminat hârtia igienică și hrișca” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care au văzut filmulețul.

Articole asemănătoare

Back to top button