fbpx

video | „Cel mai important cadou pe care ni-l puteți face este să fiți sănătoși”. Mesajul emoționant al medicilor din prima linie

Sărbătorile de iarnă le vor petrece alături de pacienți, departe de familii și oameni dragi, pentru că boala nu are sărbători sau pauze, aceasta nu iartă neglijența sau relaxarea. Acesta este mesajul însoțit de un apel al lucrătorilor medicali din prima linie către cetățeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De sărbători, lucrătorii medicali nu-și doresc cadouri speciale, vor doar un singur lucru, ca fiecare om să fie responsabil, să respecte toate măsurile de siguranță, să aibă grijă de sine și de cei dragi. Răsplătiți munca și efortul medicilor cu responsabilitatea și grija pe care trebuie să v-o purtați. De sărbători, #StațiAcasă alături de cei dragi. Sărbătoriți în siguranță”, îndeamnă Ministerul Sănătății.

Totodată, mai mulți lucrători medicali au adresat un mesaj cetățenilor, rugându-i să fie responsabili.

„Anul acesta fost un an greu pentru noi toți și pentru fiecare în parte. A fost un an în care am învățat lecții dureroase, iar prețul acestora a fost scump – viața și sănătatea oamenilor. Am început să prețuim mai mult sănătate și micile bucurii ale vieții, să fim alături de cei dragi, să ne îmbrățișăm copiii și părinții, să mergem la prieteni și rude, să răsuflăm din plin de fericire.

Da, noi am fost fericiți, dra nu știam despre asta. Probabil înțelegem valoarea lucrurilor atunci când le pierdem, chiar și temporar. De la începutul pandemiei și până astăzi, noi, oamenii în halate albe, am muncit fără pauze, într-un ritm alert până la epuizare. De sărbători, nu vă expuneți riscului. Cel mai important cadou pe care ni-l puteți face acum este să fiți sănătoși”, au spus cadrele medicale într-un mesaj.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button