fbpx

Fostul Ambasador al Republicii Moldova în Rusia a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Fostul Ambasador al Republicii Moldova în Rusia, Andrei Neguța, reținut în dosarul contrabandei cu anabolizante, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Demersul procurorilor a fost acceptat de magistrații de la Judecătoria sectorului Ciocana. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Neguța s-a prezentat pe 28 decembrie în fața procurorilor unde a fost audiat și recunoscut în calitate de bănuit de complicitate.

În cadrul audierii, acesta a negat că ar fi avut vreo implicare în cele imputate de procurori. Totuși, Andrei Neguța, a fost reținut miercuri, 30 decembrie, în dosarul contrabandei cu anabolizante pentru 72 de ore.

Amintim că pe acest dosar, anterior, a fost arestat șoferul microbuzului cu numere diplomatice, reținut la începutul lunii decembrie la postul vamal Palanca cu mai multe cutii cu anabolizante, precum și o altă persoană învinuită că ar fi avut tangență cu acest caz.

Substanțele au fost depistate în autoturism pe 5 decembrie 2020, de către Serviciul Vamal și Serviciul de Informații și Securitate, iar potrivit estimărilor, evaluarea lotului se cifrează la peste 8 milioane de lei.

Citește și: Contrabandă cu anabolizante de peste opt milioane de lei cu un microbuz al Ambasadei R. Moldova în Rusia. Șoferul, pus sub acuzare

Articole asemănătoare

Back to top button