/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Maia Sandu: „O să vin cu o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate și probabil va fi și prima ședință”

missing
30 decembrie 2020, ora 22:49

Consiliului Suprem de Securitate ar putea să se întrunească într-o ședință săptămâna viitoare. Despre aceasta a anunțat președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8. Mai mult, Maia Sandu a precizat că va veni cu o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate. 

„O să vin cu modificări la regulamentul pentru Consiliului Suprem de Securitate. În prima săptămână a anului care vine, săptămâna viitoare, o să vin cu o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate și probabil va fi și prima ședință”, a menționat Maia Sandu.

Întrebată ce modificări vor fi făcute, Maia Sandu a declarat că „sunt modificări tehnice. Vreau să schimb componența acestui regulament, în limitele legii. Legea permite ca în acest consiliu să fie numiți și alți oameni. Acest regulament este foarte vechi”.

„O să încep să lucrez cu instituțiile pe subiecte concrete, pe dosare concrete, de interes național”, a adăugat Maia Sandu.

Urmăriți mai jos emisiunea „Politica”:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram