image
Sursa foto: GettyImages

Atacatorul din Nashville i-ar fi spus unui vecin înainte de explozie că va deveni atât de faimos că nu va putea fi uitat

Anchetatorii nu au aflat încă motivul atacului din oraşul Nashville, soldat cu rănirea a cel puțin opt persoane, avarierea a peste 40 de clădiri și perturbarea sistemelor de telecomunicaţii. Ei continuă audierile în încercarea de a afla ce anume l-a determinat pe Anthony Quinn Warner să recurgă la teribilul gest.

Anchetatorii l-au identificat ca suspect pe Anthony Quinn Warner, în vârstă de 63 de ani, după ce probe din ADN-ul său au fost găsite la locul deflagrației.

Rick Laude, vecin al lui Warner din 2010, a declarat pentru CNN că a vorbit cu Warner cu patru zile înainte de explozie.

„I-am spus: „Hei, Anthony, îți va aduce Moșul ceva bun de Crăciun?” Mi-a răspuns: „Da, voi fi faimos. Voi fi atât de faimos, că Nashville nu mă va uita niciodată".

Laude a afirmat că atunci a crezut că Warner se referă la o un lucru bun care urma să i se întâmple.

El a subliniat că, deși avusese această discuție cu Warner, nu erau prieteni. „Nu vei găsi pe nimeni în cartierul meu care să pretindă că este un prieten de-ai săi", a spus el.

Agentul FBI, Doug Korneski, a declarat că anchetatorii intervievează mai multe persoane care l-au cunoscut pe suspect în încercarea de a afla ce a dus la comiterea faptei, scrie digi24.ro.

„Aceste răspunsuri nu vor veni repede", a spus Korneski. "Deși este posibil să putem răspunde la unele dintre aceste întrebări ... niciunul dintre aceste răspunsuri nu va fi vreodată suficient pentru cei afectați de acest eveniment.", a conchis el.

Noutăţile partenerilor

comentarii: