Un tânăr de 23 de ani și-a înscenat propria moarte și a plasat pe internet „dovezile”. Cum s-a încheiat farsa sinistră pe care le-a făcut-o prietenilor

Un tânăr de 23 de ani din Tiraspol, un utilizator activ al rețelelor de socializare, și-a înscenat propria moarte și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Foto: mvdpmr.org

Pentru a da mai multă credibilitate, alături de fotografie a plasat și un mesaj.

În imagine acesta apare întins pe podea, acoperit cu o pătură, fără semne de viață.

În mesajul ce însoțește poza a precizat că mai mulți tineri presupuși necunoscuți au venit să-l viziteze, au băgat droguri în băuturi, probabil, și a murit de o supradoză, scrie presa din stânga Nistrului.

Tânărul blogger a vrut să vadă reacția prietenilor săi. Cineva a răspuns, a întrebat dacă este nevoie de ajutor, unii au ignorat acest mesaj.

O prietenă a „glumețului” a raportat „moartea” la poliție, a indicat adresa unde, probabil, s-a întâmplat totul. La fața locului au ajuns imediat ofițerii departamentului de gardă din Tiraspol.

La apeluri și la bătăile puternice în ușă nu a răspuns nimeni. Când ofițerii de urgență și salvare au început să deschidă ușa, tinerii și-au dat seama că situația a luat o întorsătură serioasă, iar farsa lor a depășit mediul camaraderiei lor.

Pentru tinerii farsori totul s-a încheiat cu un proces la poliție.


Pub