10 filme noi de văzut de sărbători

Two people are watching movie or tv program about Santa Claus in Christmas time under the plaid in knitted socks in winter

Cu toate greutățile prin care am fost nevoiți să trecem în acest an, un lucru rămâne neschimbat: sărbătorile de iarnă. Ori că le petreceți singuri (și aici am oferit câteva opțiuni cum să faceți asta), ori cu familia, un film bun mereu este o metodă potrivită de relaxare.

Dacă v-ați săturat de clasicele „Home Alone” și „The Grinch”, am făcut noi o selecție de filme de sărbători apărute în 2020.

1. The War with Grandpa

Curiozitate: Turnat tocmai în 2017, filmul a fost lansat abia în 2020. Povestea se bazează pe cartea pentru copii cu același nume de Robert Kimmel Smith. Pelicula are o distribuție impresionantă, precum Robert DeNiro, Uma Thurman și Christopher Walken. 

2. Operation Christmas Drop

Curiozitate: Acțiunea se petrece pe insula Guam, situată la nordul groapei Marianelor. Aceasta este cea mai mare producție marca Hollywood pe teritoriul Guamului.

3. Jingle Jangle: A christmas Journey

Curiozitate: Toate magazinele din Cobbleton, orașul unde se petrece acțiunea, poartă nume ale inventatorilor afro-americani, de asemenea, cinematograful Remi Adefarasin, OBE BSC, a fost primul director de fotografie afro-american care a fost nominalizat la Oscar.

4. The Princess Switch: Switched Again


Curiozitate: Acesta este al treilea film de Crăciun marca Netflix, cu Vanessa Hudgens în rol principal, dar și primul ei rol în care joacă trei personaje.

5. The Christmas Chronicles

Curiozitate: Deși nu sunt căsătoriți, Kurt Russell și Goldie Hawn (soții Claus din film) sunt într-o relație din 1983.

6. Holidate

Curiozitate: Sloane (Emma Roberts), certându-se cu Jackson (Luke Bracey), spune că Ryan Gosling nu va face niciodată propriile cumpărături, deoarece „este prea mișto pentru asta”. Apoi, cineva care arată ca Ryan Gosling pare să stea chiar în spatele ei.

7. Happiest Season

Curiozitate: Regizorul Clea DuVall a semnat filmul ca autobiografie. Ea a spus că a realizat filmul pentru a putea vedea dintr-o parte propriile experiențe pe ecran.

8. Five Star Christmas

Curiozitate: Cine a zis că pandemia a pus pe pauză filmările? De exemplu „Five star Christmas” a fost filmat în diferite regiuni ale Canadei, în luna octombrie 2020.  

9. Dear Santa 

Curiozitate: Este un film despre programul vechi de peste 100 de ani, numit „Operațiunea Moș Crăciun”, și care aparține Serviciului Poștal al Statelor Unite. În fiecare an, sute de mii de scrisori adresate lui Moș Crăciun ajung la Poștă, iar filmul și-a propus să prezinte efortul depus pentru a îndeplini dorințele copiilor din unele zone ale SUA.

10. Mariah Carey’s Magical Christmas Special

Curiozitate: Mariah Carey împreună cu personalități precum Ariana Grande, Jennifer Hudson și Snoop Dogg  prezintă al treilea album de Crăciun a lui Carey.

Studentă la jurnalism în Cluj, a înțeles că mai bună învățătură decât practica nu există și nici mai bună redacție decât Moldova.org nu-i. Și da, chiar o cheamă Eugenia Wetz și are origini poloneze.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.